close Hírek Készenléti szolgálat Hasznos lehet Galéria Elérhetőség

Szolgáltatások

Adományok

Rászoruló ügyfeleink minél szélesebb körű segítése érdekében intézményünk adomány-koordinálást  vállal az adományt felajánlók é»

Adósságkezelés

Rezsielmaradás miatt igényelhető rendkívüli települési támogatás Szolgálatunk feladata, hogy a XVI. kerületi közüzemi díjtartozással r»

Családgondozás

A családgondozás a segítséget kérő és a segítő közötti szerződésre épülő személyes kapcsolat. A családgondozás magába foglalja az »

Családkonzultáció

„Nem bírunk a 15 éves fiunkkal…”    „…anyósom folyamatosan benyomul az életünkbe…”    „… rengeteg a veszekedés otthon..”»

Egyéni elhelyezkedési tanácsadás

Állást kereső vagy állást változtatni szándékozó kerületi lakosaink részére előzetes időpont egyeztetés után lehetőség nyílik elhel»

Fejlesztőpedagógiai tanácsadás

Fejlesztőpedagógiai segítséget kérhetnek azok a tanulók, akik valamilyen nehézséggel küzdenek tanulmányaik végzése során. Időpont egyez»

Információ szolgáltatás

A tudás hatalom   –  tartja a régi mondás.  Különösen igaz ez napjainkban, amikor a társadalmi élet az egyén számára szinte átláthat»

Jogi tanácsadás

Nagy öröm, hogy bővülhetett az intézmény jogi tanácsadása 2019 májusától. Célunk, hogy a jogi problémával érkezők minél előbb segít»

Kapcsolattartási ügyelet

Szolgáltatásunk célja, hogy a gyermekek válás után is kapcsolatban maradjanak szüleikkel, nagyszüleikkel, testvéreikkel. Ha a gyermeknek ez a»

Kertvárosi Családi Szállító Szolgálat

A Kertvárosi Családi Szállító Szolgáltatás célja, hogy a kerületben élő családoknak megkönnyítse a különböző szolgáltatásokhoz val»

Mediáció – közvetítés

A mediációt vagy közvetítést azoknak ajánljuk, akik vitában állnak valamely hozzátartozójukkal (feleségükkel, férjükkel, kamasz gyermek»

Párkonzultáció

„…mindig ugyanazon pattan ki a veszekedés…” „…úgy érzem, hiába mondok valamit a férjemnek, nem érti meg…” „…túl sok a fesz»

Pszichológiai tanácsadás

Tanácsot a mindennapokban bárkitől kérhetünk, ha valamilyen információra, az adott területen járatosabb, tapasztaltabb személy útmutatásá»

Segítő beszélgetés

Mi az, hogy „segítő beszélgetés”? Mindannyiunk életében visszatérő vendég a kétely és az elbizonytalanodás. Vannak időszakok, amikor»

Szociális munka az óvodákban és iskolákban

2018 szeptemberétől Központunk új feladattal bővült az óvodai és iskolai szociális segítő szolgáltatással. Ez a tevékenység összeköt,»