close Hírek Készenléti szolgálat Hasznos lehet Galéria Elérhetőség

Mama-Baba klub

A foglalkozásokat heti rendszerességgel, szerdánként 10-11:30 óra között tartjuk (kivéve a nyári szünetet). A foglalkozások idején lehetőség van a gyermekkel való közös játékra, a szülőtársakkal való kötetlen beszélgetésre. Ezen túlmenően havi egy alkalommal lehet előadást hallgatni gyermeknevelési témakörben (pl. szobatisztaság, fegyelmezés, büntetés, dicséret, jutalmazás stb.).  


Célunk, az, hogy segítsük az édesanyákat gyermekgondozási, gyermeknevelési feladataik ellátásban, tartalmasabbá tegyük a kisgyermekekkel otthon töltött éveket. A klub egyik funkciója, hogy az előadások révén - amelyek a fejlődéslélektanra épülnek- az édesanyák ismereteket, információkat kapjanak. Legalább ilyen további fontos cél, hogy az anyukák egymásnak is átadják tapasztalataikat, ötleteiket. A klubban tehát az örömök és a nehézségek egyaránt megosztásra kerülnek. 
Számos résztvevő anyuka a klubot, a bölcsőde, óvoda „előszobájának” tekinti. Valóban kapunk visszajelzéseket arra vonatkozóan, hogy a klubban rendszeresen részt vevő gyermekek könnyen beilleszkednek a közösségbe.

Érdeklődni: Hetényiné Kis Erikánál lehet az intézmény elérhetőségein