close Hírek Készenléti szolgálat Hasznos lehet Galéria Elérhetőség

Nyári táborok a Napraforgóban

2024. 07. 04

Múlt héten, június 24-28 között tartottuk a nyár első táborát, a Napraforgós Napok I.-et, ahol a 6-12 éves gyerekeknek szerveztünk napközbeni programokat.

A Napraforgó volt a bázis, onnan indultak minden nap felfedező utakra Budapest szerte a gyerekek, izgalmasabbnál izgalmasabb helyszínekre: Fővárosi Állatkert, Mesemúzeum, Ikono élménypark, Zene háza, Pénzmúzeum, mozi, de jött a gyerekekhez a helyszínre két terápiás kutyus és két bohóc is. Mindezek mellett pedig barátságok köttettek, zajlottak a társasjáték partik. 25 gyermek számára élménydúsan zajlottak a nyári szünet első napjai. Köszönjük a részt vevő és szervező, lebonyolító kollégák munkáját!

Külön szeretnénk köszönetet mondani Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzatának, hogy ilyen gazdag programok megvalósítását tették lehetővé intézményünk számára!

Továbbá köszönet illeti azokat a szervezeteket, akik a táborban a gyerekek étkezéséhez hozzájárultak, azt adományaikkal támogatták:

Veranda Delikát

Pizza ’ O SOLE MIO

Fornetti Kft.

A Galériánkban megtekinthető a táborról készült képeink összefoglalója.
A nyár folytatódik, a továbbiakban még 7 tábor megtartására készülünk.

Mindenkinek pihenést, feltöltődést hozó nyarat kívánunk, szeretteinkkel, barátainkkal való örömteli találkozásokat, szépséges nyári napokat!