close Hírek Készenléti szolgálat Hasznos lehet Galéria Elérhetőség

Karácsonyi történetek

2023. 12. 20

 

Lekerültek a karácsonyi történetek a honlapunkról, mert mindegyik gazdára talált!

 

Hálával és ámulattal írom le ezeket a szavakat, hiszen igen rövid idő alatt, 3 hét alatt történt mindez: jöttek a felajánlások, telefonok és e-mailek, az ajándékok átadásának nagy része is megtörtént már, illetve az utolsó pillanatig zajlik.

Bennem pedig az fogalmazódik meg újra és újra, mi emberek milyen sokat tehetünk a másik ember jóllétéért! És ehhez nem kell sok minden, illetve csupa olyan dolog, ami mindenkinek rendelkezésére áll, hiszen kedves szava, odafigyelő tekintete, törődést kifejező mozdulata mindenkinek van. Ezen túl pedig az adományozók igen gazdag ajándékokkal fejezték ki a törődést, a másik hiányának betöltésére törekvő emberi együttérzés gesztusát.

Mi, a Napraforgó Központ munkatársai köszönjük a bizalmat, hogy intézményünk koordinálását, közvetítését kérték.

Külön hálás vagyok a kollégáimnak, mert az adomány szervezés, vásárlás, átadás igen sok munka és idő, miközben a napi feladatainkkal sem lehet megállni. Köszönöm a kollégáknak ezt a plusszot, amit ők tesznek hozzá, hogy a velünk kapcsolatban álló családok számára eljusson az örömet hozó, szükséget enyhítő, álmot beteljesítő csomag.

Boldog karácsonyt mindenkinek! S ne feledjük karácsony elmúltával sem, hogy mennyit tehetünk a világ élhetőbb voltáért, ha jól bánunk egymással.

 

Hanuláné Kurdi Ágnes

intézményvezető