Álláskereső klub

Minden hétfőn  9-11 óra között a kerületben élő  álláskeresők számára lehetőséget biztosítunk klubunkban  álláslisták böngészésére, illetve internetes álláskeresésre. A kiválasztott konkrét állásajánlatokra való jelentkezések bonyolítására - korlátozott számban  - ingyenes mobiltelefon, és vezetékes készülék használatát biztosítjuk, valamint igény esetén önéletrajz faxolására illetve e-mailen való elküldésére is van lehetőség.
Klubunk várja kerületi munkaadók jelentkezését is, mert így eggyel több lehetőség nyílik számukra, hogy találkozzanak a kerületben élő álláskeresőkkel.

Minden felsorolt szolgáltatásunk nyitott és ingyenes a kerületi lakosok számára,  barátságos légkörben várjuk meglévő és leendő klubtagjainkat!
Az álláskeresés hatékonyságának növelése érdekében a Munkaügyi Központ illetékes kirendeltségeinek, alapítványoknak, és munkaközvetítőknek szolgáltatásait is ajánljuk.

 

Egyéni elhelyezkedési tanácsadás

A hétfői  klubnapokon kívül lehetőséget biztosítunk előzetes időpont egyeztetés után egyénre szabott elhelyezkedési tanácsadás igénybevételére. Ennek keretében önéletrajz szerkesztéssel, személyre szabott munkaajánlatokkal, munkaközvetítők és egyéb intézmények kiválasztásával igyekszünk segítséget nyújtani.
Az ingyenes tanácsadásra a kerületben élő állást kereső vagy változtatni szándékozó érdeklődőket várják  Frecska Veronika  programfelelős. 

 

 

Készítette az:  Unicial Grafikai Stúdió